Om oss

Efter att ha arbetat som anställd murare och plattsättare på Sigeholt Byggare i ca 20 år kände jag att det var dags att gå vidare och fokusera på det jag tyckte bäst om, nämligen plattsättning.

Jag startade Kakel Mirakel i maj 2001 och arbetade själv i firman fram till september 2003 då jag kände att det hade varit bra att vara två. Då jag anser att hög kvalitet på arbetet och gott förtroende mellan kund och företag är de viktigaste ledorden gällde det att hitta rätt person som delade mina värderingar. Under min tid som anställd hade jag haft en jätteduktig lärling och jag bestämde mig för att höra om han ville börja hos mig. Det ville han som tur var och Peter började hos mig den förste september 2003 och sedan dess är det vi två som har utfört många spännande uppdrag hos våra kunder.

Vi utför inte bara traditionell plattsättning åt privatpersoner och företag utan vi erbjuder också helhetslösningar vad gäller ombyggnad och renovering av badrum, tvättstugor, kök, uterum etc. Detta löser vi tillsammans med våra samarbetspartners inom snickeri, VVS, El, Vent, Måleri med flera.

Idag utför vi ofta plattsättning av plattor i storformat, t ex 1,20 x 1,20 vilket har blivit väldigt efterfrågat på senare tid och det börjar även bli aktuellt med plattor i storlek 2,40 x 1,20. Detta kräver förutom speciell utrustning även noggrannhet, kunskap och yrkesskicklighet vilken vi besitter.

Vår idé och tanke är att vi med vår erfarenhet och kunskap ska hjälpa våra kunder att hitta lösningar och idéer för att förverkliga sina drömmar. Både vad gäller material och utförande och både vid nybyggnation och renovering. Kunden står alltid i fokus och målet är att vår kund ska vara nöjd och känna att de fått precis det de har önskat. Vi är flexibla och tycker om utmaningar. Det händer att vi utför Mirakel, det finns inte mycket som är omöjligt, det tar bara lite längre tid.

Vi är medlemmar i branschorgansiationen PER och Byggkeramikrådet och följer gällande rekommendationer ifrån dessa. Vi har våtrumsbehörighet och lämnar garantier på de arbeten vi utför. Vi har även möjlighet att hantera ROT-avdrag för privatpersoner.